Rundresa

Paketresor till Spanien

Det finns många reseaktörer som har paketresor till Spanien där både hotell och boende ingår.

Några som kan nämnas är Resfeber, Resia, Ticket, Ving, Globetrotter, Apollo, Solfaktor, Solresor och TUI.

Temaresor erbjuder rundresor som tar dig till Granada, Córdoba, Sevilla, Puerto de Santa Maria, Cádiz och avslutas i Ronda på 8 dagar, Denna rundresan kallas Andalusien runt.

Pilgrimsvandring Santiago de Compostella

För längre rundresor finns Albatros som erbjuder ett 10 tal rundresor som varar mellan 8 dagar och 22 dagar.

Albatros har resor till Andalusien, men även rundresor i Baskien, Costa Blanca, Mallorca, Teneriffa och den populära pilgrimsvandringen mot Santiago de Compostela.

 

 

Planera din egna rundresa

Ett annat alternativ som kräver mer arbete, men kan vara roligare för många, är att planera rundresan själv. Digitalt finns mycket hjälp för att kunna planera hela din rundresa online. Genom spaniensevardheter kan du enkelt slussa dig vidare hyrbil, flyg, lägenheterhotell och Camping.

Google Maps hjälper dig få en uppfattning om hur lång tid det tar mellan olika sträckor.

Backpacking Spanien

Backpacking i Spanien är ett måste om du älskar backpacking resor. Landets mångfald och skönhet gör det till en av de bästa ställena att backpacka. Det finns allt du kan tänka dig i ett land och med så många ställen att se, kan du fortsätta där du slutade komma tillbaka i flera år och upptäcka nya platser i Spanien! Det är verkligen ett intressant resmål och ju mer du kliar bort på ytan, ju mer kommer du upptäcka om landet. Kanske är det bästa med Spanien att det finns så många dolda pärlor som väntar på att upptäckas! Det finns så mycket mer i landet än de stora överreklamerade turiststäderna!